ACHIELLE

Handmade in Belgium

In 1946 startte Achiel een fietswinkeltje in Zwevezele. 70 jaar later maken kleinkinderen Peter & Tom samen met vader Jan en enkele trouwe werknemers fietsen met zijn naam en gezicht op. Voor de Achielle fietsen zoeken ze de inspiratie in het begin van vorige eeuw. Die modellen worden gecombineerd met de huidige technologische vooruitgang. Wat Achielle zo uniek maakt is dat alle stalen frames nog in eigen fabriek gemaakt worden. Van buis tot volledige fiets in één atelier.

Build it yourself

Iedere Achielle wordt op bestelling gemaakt. Je kiest je model en van daaruit begin je te ontwerpen. Je start met het kleur of je kiest er meerdere.

Via de configurator kan je alle mogelijkheden alvast bekijken. Wij als dealer helpen je graag verder om alle details te bespreken.

 

HOE GAAT ACHIELLE te WERK?

Bij Achiel worden alle frames zelf gebouwd, stuk voor stuk. Dit doen op basis van 3 generaties ervaring en vakmanschap, traditioneel handwerk in combinatie met een continue investering in een modern machinepark.

Voor de verdere opbouw wordt er gewerkt waar mogelijk met de beste Europese onderdelen zoals Brooks, Lepper, Van Schothorst, Rigida, Hebie, Steco, AXA basta, Humpert, Thun, Spanninga, Mach1,…

Hij is er! De nieuwe longtail Jean.

Stel je eigen longtail samen met de configurator.

Contact

Telefoon

+32 478 19 49 44

Adres

VIK Customized Bikes

Koen Van Impe

Holestraat 58  9552 Borsbeke

Opgelet > fietsatelier en toonzaal vind je achter ons huis

OPENINGSUREN

Woensdag

10:00u - 18:00u

donderdag, vrijdag

10:00u -18:00u

zaterdag

10:00u - 18:00u